söndag 31 oktober 2010

Markarbete

Idag var det markarbete tillsammans med Sara och Ormen på schemat :) Vi la ut 4 bommar på voltspår och sen 3 bommar längs ena långsidan med 13- resp. 15 meter mellan. Vi red lite olika ant. galoppsprång, la lite volter mellan osv. och la in travarbetet med voltbommarna. Inisen kändes jättefin och ganska bra lyhörd. Voltbommarna tyckte hon var lite konstiga eftersom hon aldrig har tränat på såna förut, men mot slutet började hon att förstå lite mer hur hon skulle göra :) Märkte idag att hon inte hade sin vanliga ork som under andra ridpass, så nu är det dags att höja kraftfodret till normalnivå igen. Hon har ju fått ganska mycket mindre mängd havre under sin viloperiod med hovarna + nu när hon kommit igång, men nu är det alltså dags för mer energi igen!

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb och slutar kl 17, så då kommer det på vardagarna att vara mörkt ute när jag kommer till stallet. Suck... Det är då som lite snö faktiskt känns rätt bra eftersom allt blir så mycket ljusare då!

Aja, vart och köpt en cykelhjälm idag. Trodde aldrig jag skulle ha det igen, hade det senast när jag var 12 år tror jag... Men det är lite skillnad nu när jag varje vardagsmorgon kommer att cykla genom det biltätaste Boländerna mitt i rusningstrafiken... Så en störtkruka kan vara bra om olyckas skulle vara framme...

Ni som är födda efter -94(?) kanske får fråga sina föräldrar om vem detta är...? Har ingen koll på barnprogrammen numera......

lördag 30 oktober 2010

Jogging i Nåsten

Så! Innehållsrik e.m :) Först filmat Majlis ett dressyrpass, film kommer. Sen t stallet där det var födelsedagsfika! Så är nu två tårtbitar rikare i magen ;)
Sen red jag och Sara ut med Ina och Ormen upp i Nåsten ca 1 timme. Ina var lika glader som vanligt och hon + Ormen kom väldigt bra överens :) OBS! Nu har fröken även gått över en träbro två gånger =D Trött sen, stod och sov när jag borstade av henne och gjorde iordning pyjamasutstyrseln.


Imorgon blir det markarbete på banan!

Gårdagens pass

Blev så uppe i glädjen av mitt nya jobb så glömde helt bort att uppdatera om Inas fredagspass ;) Började lite halvkul när jag skulle ta in henne från hagen. När jag fångat henne fick Mio (som annars funkar jättebra med Ina) nåt tokryck och högg henne i rumpan... Ina blev rätt förvånad om man kan kalla det så och hoppade ett stort skutt åt vänster = rätt in i tråden som sa "poff" och gick rakt av. Suck... Så Börje och Gabi fick börja sin lunch med att laga tråd... Men de måste ändå vart snabba eftersom de hade åkt igen när jag kom upp med Inisen på väg till banan.
Nåväl, ett lättare dressyrpass blev det iaf uppe på stora banan! Första riktigta passet sen hov-make overn! Hon kändes självklart lite springig, stretade emot lite här och där, men därimellan väldigt fin! Det tar ju några pass innan hon kommer tillbaka helt i sin stadiga form och ork, vilket är normalt tycker jag allt! Jobbade mest med lite glappande tygel så att hon skulle slappna av och komma ner. Försökte mest rida med sitsen och forma henne med sätet, även i lättridningen. Hon blev riktigt fin i sidorna, som annars kan ta några dagar att få riktigt mjuka. Samlade lite sen på stora volter (banan är väldigt bred och lång) och hon var RIKTIGT duktig! Blev ett ca 20-minuterspass.
Ina 1 juli i somras. Foto: Astrid Gunnarsson

Vid 17-tiden gick jag en promenad ner till stallet igen och borstade bort den nyditrullade leran på hals och ben (of course...) och sen tog på Back on Track-skydden + av med regntäcket. Alltså ett "natti natti" :) Hon var jättegosig i boxen den lilla sötnosen!

Nu ska jag snart iväg t Västeråker och filma Majlis lite när hon tränar dressyr. Ni kommer väl ihåg att hon är till salu? Klicka här för att komma till annonsen. Sen iväg till finaste Inisen för en längre travjoggingtur!

fredag 29 oktober 2010

Wonderful news!!!!

Nu kan jag säga att min "mardröm" är över, för idag.....

...HAR JAG FÅTT ETT NYTT JOBB!!!


Det är hos InkClub i Uppsala och jag har en jättebra magkänsla om detta jobb+arbetsplats. Det är nog bra det med tanke på att mitt förra jobb gav mig magkatarr ;)

Är så supermegaglad nu! Jag var officiellt arbetssökande i 1,5 vecka, så det gick ju jäkligt fort iaf =D


GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD,GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD,GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD, GLAD!

onsdag 27 oktober 2010

Ina på upptäcksfärd :)

Dagen började med en arbetsintervju på morgonen. Även denna intervju kändes jättebra! Ni kanske tycker jag är lite konstig, men jag tycker det är jättekul att få gå på arbetsintervjuer =D Är inte ett dugg nervös numera. Känns skönt att få visa vem man verkligen är istället för att de bara får en uppfattning om en från ett papper...

Var sen till AB Johan Hansson i Boländerna och köpte upp ett stort mineralförråd.


Var inga problem att hitta dit, en jättestor grön byggnad med gigantiska bokstäver som sa "AB Joh. Hansson" var inte svår att missa ;) Värsta servicen med! Gick in och sa att jag behövde lite mineraler till min häst, normalvarianten. Och medan jag betalade till en person så gick en annan person och hämtade hinken. När jag skulle gå sa han "jag har ställt hinken vid din bil!". Haha, han hade nog sett när jag kom, för mycket riktigt så stod mineralerna bakom bilen när jag kom ut. Snacka om service! :) Deras mineraler är f.ö. jättebra och väldigt billiga. Det är faktiskt de enda mineralerna som Ina äter, så hon är ju ekonomisk med den lilla damen!

Sen åkte jag till stallet och började fixa iordning. Ny spånbal idag, ser så mysigt ut på det überljusa underlaget att man nästan vill lägga sig där själv... Ina var jätteglad och lät sig glatt fångas i hagen (hon säger då inte nej till knäckebröd iaf...) och vi tog en jättemysig tur, ensamma för första gången, som blev som en liten upptäcksfärd med jogging! Vi red runt i dalen, mest trav och hon hade mycket att stå i minsann, mycket att spana in! En liten galopp på en äng bakom mitt hus blev det också, sen så travskuttade vi över några nedfallna små träd i skogen :) Glad häst som sen fick återvända till hagen.

Snart ska jag iväg och jobba på UPK! Ska vicka för Anna idag, 3 hopplektioner så det blir skoj!

Roger över roger ut!

tisdag 26 oktober 2010

Enkel "uppfinning" mot skav

Just kommit hem från stallet. Klockan är snart 18 och det är kolmörkt ute :(
Idag red jag och Ina ut med Lincoln en skrittsväng. Sen travade jag några varv + något varv i galopp på stora ridbanan. Oj vad fräsch hon känns!! Och glad =D

När jag tog på Ina "pyjamasen" för kvällen så stod jag och funderade på hur jag skulle kunna få ihop bringdelen på fleecetäcket och minska risken för skav av bogspännena. Tog då en vanlig ridpad (som är för stor för Ina ändå...) och klippte två hål i den. Trädde innanför täcket och knäppte spännet igenom och tada!! :

No skav här inte ;)
Sötis står å väntar på att få gå till boxen efter ridtur
 Sen testade jag förbygeln (GG) som jag köpte rabatterat på Sporren. Den passade jättebra, dock måste jag göra lite nya hål på några av spännena men det är lätt ordnat! Det roliga är att storleken på förbygeln är "Ponny" haha ;D Lill-ponnyn! Så här ser den ut:



Nu blir det middag sen sova... Har haft ont i halsen i två dagar (preparerar som 17 med Molkosan och Echinaforce) så att sova massa extratimmar gör väldigt gott!

Imorgon blir det arbetsintervju, köpa mineraler och på kvällen ha lektioner på UPK!

Nu händer det grejer!

Snacka om bra start på dagen!

Börjar med att upptäcka att det är sooool ute (nu är det dock lite molningt, men ändå...) och på f.m med cirka 1 timmes mellanrum, ringer det inte en, utan TVÅ stycken företag som vill att jag ska komma på intervju!! Så på onsdag och torsdag måste ni lova att hålla tummarna för mig :)) Börjar känna mig riktigt glad i själen vad gäller arbetsfronten. Känns som att jag får bekräftelse att jag "duger" när jag får komma på intervjuer!

Runt 14-tiden ska jag ner till prinsessan. Håller på att jobba med lite foton här hemma för tillfället.

Ina kommer tycka om mig ännu mer idag, för jag kommer höja hennes hösilagemängd lite grann. Hon bantar ju (eller står på diet som fröken själv hade uttryckt det...) men nu när det är kallare och hon börjar komma igång + står på spån så kan jag höja lite utan problem.

Håller på att knåpa ihop lite säljannonser om diverse utrustning jag ska sälja. Mycket av det pga att jag nu har brun hopputrustning och svart dressyrutrustning. Kommer även att lägga ut i bloggen så håll utkik! Det är bl.a. pullarträns, förbygel, lädershortchaps och kandar i mycket bra skick!

Uppdaterar ikväll efter stallet! Kram till er alla!

måndag 25 oktober 2010

Första ridturen!

Idag var det SOOOOL och blev uppåt 5 grader, så skönt! Var med imorse och släppte ut damen eftersom Mio (häst nr 3 i hagen) skulle släppas med för första gången som Ina var där. Hon gillade Ina skarpt och de öste uppför backen (måste filma nån gång alltså...) och först så "vaktade" Ina på Pennie, men sen gick de tillsammans alla 3 som en söt liten flock :)

Kom på tidiga e.m. och gjorde iordning allt. Sen lagom till att hämta in fröken så kom Jessica och skulle hämta in Pennie med! Idag var tjejerna snälla att hämta, stod snällt stilla för en gång skull ;) Vi tog oss en mysig skrittur tillsammans ut i dalen, ca 20 min. Precis lagom som start! För Ina är ju allt nytt, hon hade mkt att titta på under turen kan jag ju säga, men hon var jätteglad!

Nu står hon och sover med sina Back on Track-skydd på sig, rätt nöjd :) Tog lite bilder på smått och gott idag (som omväxling haha)
Inas nya utrustning! Rödbrun hoppsadel (Jaguar) med ny hoppgjord med magplatta (CH fr. Hööks) Har även en ny och fin förbygel från GG (Sporren) som köptes för ½ priset, bild kommer!

Sötaste och bästa hästen!!

Nya praktiska benskydd (fr. Citygross) m snabbknäppen!

Nu har jag skruvat upp boxskylten!! Visst är den fin?!?  

Majlis är TILL SALU!

5-åriga Majlis (eller Girasol som hon eg. heter) är till salu. Jag har ju ridit en hel del på henne sen april i år, och min egna sammanfattning om henne är att hon är jätterolig att rida, varje dag!

Klicka här om du vill komma direkt till annonsen, annars så kommer den här:

Trevlig sto född –05, ca 165 cm. e) Eficaz u) Carizma ue) Maraton. Startad lättare klasser i hoppning, ej tittig och hoppar allt. Rör sig bra och är lätt i handen. Gör skänkelvikningar, påbörjat öppnor och slutor. Otroligt snäll att rida ut på både ensam och i grupp, trafiksäker. Helt okomplicerad vid all hantering, självlastad, snäll att sko, klippa och duscha med mera. Om man vill ha en bästa kompis för att rida ut med och tävla lättare klasser både i dressyr och hoppning så är hon den perfekta hästen.
Har aldrig varit halt eller skadad och är regelbundet kollad av kiropraktor. Veterinärbesiktigad u a i september. Fullförsäkrad. Egen uppfödning och säljes endast pga sjukdom.
Pris: 53.000:-

OBS! Min dator är trasig för tillfället så vid intresse ring gärna, kan inte svara på mail.
Tfn: 018-399094 efter 19.00 eller 0736-873821, Catrine

Här är Majlis "samlingsfilm":











söndag 24 oktober 2010

Prov på regntäcket- check!

Idag har det regnat mycket (och snöat ett kort tag med!). Jag var nere i stallet idag igen vid 7.30 och släppte ut Ina. Det gick lika bra som igår, lite pigg mot hagen men det är ju förståeligt. Hon "håller sig på mattan" hela tiden ändå :) Idag racade de uppför backen haha!

I och med att det regnat så mycket idag så var det ett perfekt tillfälle att se hur regntäcket klarat sig, och det fick högsta betyg, för det hade inte regnat igenom alls! Alla droppar låg utanpå, så nu hänger täcket i sadelkammaren och torkar yttersidan tills imorgon (då jag återigen kommer eftersom en till häst ska in i hagen då). Ett till + var att fröken inte frös (hon är ju en frussis...) vilket var mycket bra!
Bra betyg av frussen häst!
Ina fick vila från ridning idag också, räcker gott med att få gå i hagen de två första dagarna så hon får chans att komma in i rutinerna och alla nya intryck :) Visade upp henne för min pappa och hans barndomskompis från Sundsvall mitt på dan. Sen på e.m. kom jag ner och fixade iordning allt + pysslade om damen när jag tagit in henne. Gosig var hon idag minsann! Sen körde jag hem transporten till Västeråker i ösregnet.

Imorgon blir det projekt:
  • Skruva fast boxskylten (den är jättefin!!)
  • Sätta upp whiteboard-tavlan
  • Fortsätta på min "Uppsala-tour" med spontanansökningar :)

lördag 23 oktober 2010

Berättande kollage!

Var i stallet nästan hela dagen, var såå mycket att fixa! Nu har jag äntligen fått ordning på skåpet, mätt in alla nya täcken....... Mycket småfix helt enkelt :) Det här får sammanfatta dagen (klicka på bilderna för att få dem större) :



Första hagsläppet med Pennie!

Kom hem för lite mer än en timme sen från morgonens hagsläpp med Ina och Pennie :) Jag släppte ut Pennie först ifall hon behövde springa av sig lite, hon är ju trots allt galoppör ;) Men hon var lugn. Sen hämtade jag Ina som jag klätt på med regntäcket ovanpå fleecetäcket då det var +grader idag! Och första dagen till ära, även benskydd fram + boots fram. De sistnämnda slipper hon dock sen, bara försiktig i början innan jag vet hur hon reagerar.

Släppet gick iaf HUR BRA SOM HELST!! Kunde inte gått bättre!! De gillade varann på en gång, inget skrik, inga sura miner, utan de stod och filosoferade vid staketet och undrade var alla andra hästar var? Sen tog de sats och gav sig iväg uppför backen. De hade verkligen jätteroligt ihop =D Riktigt hästkemi på en gång! Idag kommer hon inte att ridas eftersom hon rör sig så mkt i hagen. Också skönt för henne att få ta det lite lugnt nu i början.

Mamma har filmat och jag har knäppt lite kort på släppet. Inte världens actionrulle, men det är jättekul att ha!
















Nu blir det frukost + melodikryss (ja, jag är miljöskadad och jag gillar det!) sen iväg t boländerna för att inskaffa lite småsaker. Sen till finaste prinsessan för att se hur det går =D

JAG KÄNNER STOR LYCKA!

fredag 22 oktober 2010

Nu är vi hemma!!

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Lyckades slita mig till sist ;) Ikväll har jag nämligen då flyttat Ina hem till Surmulen!!

Allt gick jättebra och hon var SUUUUPERLUGN!! Duktiga tjej! Förr när hon bytte stall så kunde hon vara orolig och jättesvår att fånga i boxen m.m. Men vi tog oss en promenad på en gång, gick och tittade på massa saker på gården, in i hagen en bit... Sen in i boxen och hon trivdes på en gång, det märktes! Stencool! Har matat med massa knäcke hela kvällen, stått och pussat på henne och så lite stallfix. Imorgon bitti släpper jag själv ut henne och Pennie i hagen. De fick nosa på varann genom Pennies galler och ingen skrek, så det är ju ett gott tecken ;)
Nu är vi äntligen hemma och vi är sååå glada :D :D :D

Vart hos "Spånmannen"

Idag körde jag till Vittinge (ganska nära Järlåsa) och köpte spån av leverantör Mikael Eneroth. Först lite krux att hitta vart jag skulle svänga av, in på vilken gård, men det löste sig! Det var en jättefin anläggning han hade, mycket var helt nybyggt! Spånet lassade vi snabbt in i transporten och sen fick jag en ordentligt rundvisning på gården i lokalerna. Där spånet och fodert var för tillfället skulle han bygga ett 60-boxarsstall minsann med direktkontakt med ett ridhus! Sen i en annan byggnad hade han en jättefin hästsportbutik med jättestort sortiment! Tänk vad som kan gömma sig ute på landet :)


Nu är allt KLART i stallet. Spånet på plats, boxen fixad, vattenhinkarna fyllda, maten iordninggjord... Nu är det bara hästen som saknas ;) Och henne ska jag åka och hämta nu! Tar med mig den lilla digitalkameran så jag kan småfota lite :) Imorgon vid utsläppet så kommer jag istället att fota med systemkameran + så ska mamma filma!

Uppdatering ikväll om hur flytten gick!

torsdag 21 oktober 2010

Last night with the gang



Ikväll red jag och Catrine + Connie ut för sista gången tillsammans. Det var en jättemysig skritt+travtur just innan solen gick ner. Båda hästarna var så glada och duktiga!
Ina <3 Connie!!

Känns sorgligt på ett sätt såklart, men flytten hem till Surmulen imorgon kommer bli helt underbar! Nu kommer mitt och Inas nya liv att starta :) Kapitel två helt enkelt!

Gjort mycket på min "Ina-lista" idag!
  • Tagit ner alla täcken och hängt på boxen
  • Kört ner fodersäckarna och fyllt tunnorna
  • Lassat in ännu en IKEA-kasse med grejer i skåpet
  • Tagit hem allt det sista inkl. tyggarderob, träns, borstar och boxväska
  • Ringt till spånmannen (ska hämta imorgon
  • Kört hem transporten till spånet imorgon
  • Ringt till hovslagaren som ska ringa upp
  • Fixat hoppsadel (!!) tack vare bästa bästa Ulrika =D
 Det som är kvar nu är att fixa spånet imorgon då, skruva upp boxskylten (bild kommer!!), och ta hem Inas rosetter och komma på en bra plats för dem :)

Just det, jag hade ju en rolig sak på gång! Idag var jag på en arbetsintervju =D Den kändes bra och jag är nöjd, så nu är det bara att hoppas!! Ni håller väl tummarna för mig???

onsdag 20 oktober 2010

Vintersvålar på!

Idag känner jag mig lite duktigt, för nu har jag bytt till vinterdäck på bilen helt själv! Det gick lite långsamt eftersom jag fortfarande har lite ont i magen, men det gick bra. När jag kom in fick jag dock ett gott skratt då jag råkade passera spegeln... Så snygg man blev helt omedvetet!
Igår tog jag och Ina oss en kort barbackatur ut i regnet. Fröken utrustad med fleece- resp. regntäcke :) Det var Inas första tur sen de "nya hovarna" och hon var såååååååååååååååå glad!! Så himla söt är hon, för när andra hästar har stått länge blir de ganska dryga, starka och busiga. Ina blir glad och lite lite piggare, men mer än så är det inte :) Duktiga lilla tös! Henne vågar man sätta upp vem som helst i sadeln vid en uteritt!
När jag kom hem iaf så gjorde jag klart höpåsarna som vi ska ha hösilaget i. Gjort mkt pyssel med hinkar, påsar m.m. och dessa blev jag lika nöjd med!

Imorgon händer nåt spännande, som faktiskt inte har med hästarna att göra! Berättar mer imorgon på kvällen, men är det nån som vill gissa så är det bara att köra på ;)

tisdag 19 oktober 2010

Är Ina Sveriges finaste häst?

Nu är Ina med och tävlar i "Svergies finaste häst" som Libresse arrangerar inför Globen. För mig kommer hon alltid att vara den finaste hästen i världen, men man får väl begränsa sig lite ;)

Här kan du rösta på den lilla prinsessan!
Årets Häst 2010

Magen är inte med mig...

Har legat lite lågt de senaste dagarna eftersom jag till och från haft väldiga magsmärtor + lite andra tillhörande symptomer. Varit till farbror doktorn idag och tydligen har jag till största sannolikhet början till magkatarr... Kände av lite förra veckan, men nu har det blivit värre. Orsaken är förmodligen all stress och psykisk påfrestning då jag även har haft 2 st ångest/panikattacker under den senaste veckan. Allt känns jättekonstigt eftersom jag aldrig varit med om liknande förut då jag är en lugn och samlad som människa. Kan ju sammanfatta med att det är jobbet som tagit knäcken på mig. Ska börja med nån medicin från apoteket som skulle vara bra mot magkatarr, så den kommer förhoppningsvis inte bryta ut helt och hållet som tur är!

Märkte en annan grej häromdagen när jag körde hem från stallet. Jag har alltid radio på i bilen och skiftar mellan olika kanaler beroende på vilken låt de kör för tillfället. Ända sen Bandit har blivit en Uppsalakanal så har jag lyssnat mycket på den eftersom de kör mycket bra musik! Men när jag bytte till Bandit i bilen då, så fick jag nästan en panikattack när jag hörde musiken. Blev som en kall kår genom hela kroppen, jättesvår att beskriva! Bytte snabbt tillbaka till Rix eller vad det nu var och började tänka efter... På jobbet har vi Bandit på ganska högt hela arbetsdagarna när vi ringer och det är från de tillfällena som min stress och oro har skapats. Det måste vara lite likt för såna som jobbar i butik under julperioden. Alltså att personalen nästan får psykbryt så fort de hör en jullåt eftersom jullåtar spelas så frenetiskt under den mest hektiska och jobbiga perioden för dem... Så jag får nog hålla mig lite ifrån Bandit ett tag...

Tur att jag har min älskade PRINSESSA som får mig att slappna av och må bra!! Älskar verkligen den lilla hästen så mycket!!

söndag 17 oktober 2010

På fredag drar vi!

Nu är allt äntligen klart och jag kan avslöja lite mer detaljer!

På FREDAG flyttar jag och Ina till Surmulen! För mig blir det att flytta hem eftersom jag i stort sett är uppväxt där och har haft olika medryttarhästar sen jag var 12 år (10 år sen...). Jag bor ju bara några 100 m ifrån stallet, så det kommer vara GUUUULD att ha hästen så nära när man kommer hem 17.30 från jobbet varje dag...

Idag dömde jag dressyr på UPK till ca 15-tiden och efter det en ordentlig omgång med Majlis på stubbåkern. Blev en maktkamp med den lilla 5-åringen idag, men jag var envisare och hon var riktigt duktig! Sen fyllde jag bilen med grejer... Håller på att invadera Surmulen nu och det är ju lite grejer om man säger så... Så det är skönt att kunna ta lite i taget :)
Detta börjar nu sakta men säkert att försvinna från huset och in i stallet...

Har i övrigt idag bestämt mig för att Ina ska stå på spån nu och få lite halmkakor att käka på. Hon bantar ju för att få ner magomgånget och nu när vi minskat hösilagemängden så slukar hon i sig halmbädden varje dag istället haha.

Nä, måste gå och sova nu, imorgon blir det en 14-timmars arbetsdag... Först sälja 8-17, sen vikariera på UPK ca 18-22.

lördag 16 oktober 2010

Världens lyckligaste!!

Nu är det så här att jag är världens lyckligaste person, för.............


INA GICK IGENOM BESIKTNINGEN IDAG!!!

<3

onsdag 13 oktober 2010

Kvällstävling LA:6

Några undrade varför jag uppdaterar så dåligt just nu. Det har sin enkla förklaring :) Inas uppdatering är lite tråkig för tillfället eftersom vi håller på att fixa hennes fötter lite grann, så hon har vila för tillfället. Sen också så är jag fortfarande helt slut efter varje arbetsdag (8-17) och somnar nästan på en gång som jag kommer hem... Sen har jag ju massa filmer som ska ut och IDAG så har vi lyckats fixa ny fire-wire-kabel till datorn så nu har  jag laddat in allt!

Ikväll var jag och Lola med underbart sällskap av Malin till Sigtuna och red en LA:6a. Så längesen vi red de klasserna så det var superkul! Lola är dock väääldigt bytesinriktad numera och på framridningen öste hon på som fan i förvända bara för att få byta, så blev en hel del extraridning för att få bukt. Detta gjorde att hon inte orkade helt och var rätt matt på banan tyvärr. Det drog såklart ner massa, bl.a. på lösgjordhet, framåtbjudning, min inverkan m.m + att hon fick jättekonstig takt och inget tryck i travökningarna. MEN, hon gjorde allt jag bad om och klarade båda förvända! Så FÖRUTOM travökningarna som vi fick 4or på, de lägre koefferna och någon enstaka miss, så fick vi mest 6:or och några 7:or i protokollet! Resultatet blev idag 58%, vilket inte är dåligt, men inte tillräckligt för att kunna kvala till MsvB 2011. Så vi får fortsätta att rida massa MsvC-klasser nästa år och försöka kvala då iställlet :) Prinsessan var jäääättetrött sen efter, vi båda kom stånkandes och pustandes ut ur ridhuset. Haha, vilken kondis vi har ;) Hon är så duktig söta Lola, fast att hon är helt slut så gör hon iaf allt vad hon kan på banan :)

söndag 10 oktober 2010

Bildbomben

Mmmm, solen lyser in genom fönstret =D Då blir man piggare när man sitter och tokjobbar... Hinner ladda upp gårdagens bildbomb från tävlingen iaf :)